Katy Perry stämmer tidning efter otrohetsrykten!

Katy Perry stämmer tidning efter otrohetsrykten!
Bråka inte med Katy Perry hörrni! Hon må ha en godissöt image men om du retar upp henne kommer hon definitivt att visa klorna! Den Australienska tidningen "NW Magazine" blev nyligen offer för hennes vrede då de i Mars publicerade en artikel om att Katy hade varit otrogen mot sin make Russell Brand med musikproducenten Benny Blanco. Katy var snabb att stämma tidningen för skadestånd och sade hur hon var både bedrövad, generad och förnedrad av den falska storyn.

Vi kan inte hjälpa att undra om hon tog sig tiden för att stämma eftersom det låg lite sanning bakom historian, eller för att varna andra tidningar från att lägga sig i hennes äktenskap eller såg hon kanske ett sätt att tjäna lite snabba pengar...? Så många möjligheter! Vad tror ni?

Storbritannien har bröllopsfeber! (Javet att jag skulle ta ledig men jag kan inte berja mig, måste skvallra!)

Storbritannien har bröllopsfeber!




















Bildbyrå: WENN.com
Hela Storbritannien förbereder sig just nu för det kungliga bröllopet mellan Kate Middleton &Prins William på fredag, och ingen annan stad har mer bröllopsfeber än London! Fans har redan börjat kampa, hundratusentals blommor levereras från stadens alla hörn och områden lika stora som flera fotbollsplaner förbereds inför ankommandet av den internationella median.

Åååh kunglig behandling... Vad skulle inte vi ge för att ha en hel stad som gjorde allt i sin makt för att ge just oss vårt perfekta drömbröllop!

Sorry :)

Ursäkta det aap fula temat :S Nån har gått in på min blogg och ändrat tema, har bytt lösenord och nu håller jag på att byta tema. Temat laddar dock segt :(
Jag ska ta en lite paus från min blogg över påsklovet men jag kanske går in och kollar den lite då & då :P
Älskar eer<333

Håller Justin Timberlake på att bli flintis?

Håller Justin Timberlake på att bli flintis?










Bildbyrå: WENN.com
Om man ska tro nyliga rapporter, ja! En vän till sångaren (vilken bra vän, eh?) avslöjade nyligen att Justin är skräckslagen över sitt förtunnande hår, och att det är en av orsakerna han håller sig till korta frisyrer nu för tiden.

Vännen sa, "Han håller sitt hår superkort så att ingen ska märka det. Han använder specialshampoo för att främja hårväxt. Han vill absolut inte bli flintis!"

Vi antar att man inte kan ha allt här i världen!

Amanda Seyfried har köpt VAD?!

Amanda Seyfried har köpt VAD?!
Vi alla vet väl att Amanda Seyfried är en stor djurälskare, men vi tror inte att någon hade kunnat förutspå detta! Tidigare i veckan så köpte Amanda Seyfried ett väldigt specieltl husdjur... En uppstoppad död häst! Hon förälskade sig i den tre veckor gamla uppstoppade miniatyr-hästen vid namn "Antoine" då hon besökte London för ett par veckor sedan, och bestämde sig för att skeppa över honom till hennes hem i L.A.

Amanda förklarade nyligen sitt inköp, "Jag älskar bra gjort taxidermi, det är som konst. Många tycker att det är konstigt men jag vet inte varför. Den skeppas till L.A. i talande stund. Och den kommer att bli Finns [Amandas hund] nya bästa vän så länge han inte försöker äta den."

Hon kan försöka förklara det hur mycket hon vill, men helt ärligt så är det bara konstigt. Vem visste att Amanda hade en sådan mörk sida till sig?

Lady Gaga säger att "Born This Way" kom från Gud och inte Madonna!

Lady Gaga säger att "Born This Way" kom från Gud och inte Madonna!










Bildbyrå: WENN.com
Lady Gaga vill att alla ska veta att hon är trött på att hela tiden få sin hitsingel "Born This Way" jämförd med Madonnas "Express Yourself"! I en nylig intervju så brast hon till och med ut i tårar då hon talade om det! Hon försvarade ursinnigt alla påståenden att hon stulit av Madonnaoch hon sa att hon helt enkelt inte skulle vara dum nog att släppa en kopierad sång eller göra en hyllning utan att tydligt visa det. Hon fortsatte sedan med att förklara hur den enda likheten är ackordföljden, som hon säger har använts i discolåtar under de senaste 50 åren.

Till sist rundade hon av sitt försvar med följande uttalande, "Jag känner helt ärligt att Gud skickade mig den där låttexten och den melodin. När du känner ett meddelande att sprida till världen och människor skjuter pilar på det... det finns inte en chans att något så rent skulle vara fel."

Så där har ni det - Gaga stal INTE sin sång från Madonna!

KF Tipsar:

Demi Lovato/Disney:http://disneydemi.blogg.se/ eller bara om Demi Lovato: http://demisweden.blogg.se/
http://selenalovegomez.blogg.se/ eller http://selenagomezdaily.blogg.se/
Juno Temple: http://junotemple.blogg.se/
Justin Bieber: http://bieberfeeever.bloggplatsen.se eller http://thefanofjustinbieber.blogg.se/
Nån mer blogg/hemsida ni vill att jag ska lägga ut t ex din egen? kommentera då och skriv.
P.S. Tipsa gärna om min blogg :)


P.Diddy stämd av paparazzi!

P.Diddy stämd av paparazzi!
Stämningar är vardagsmat för kändisar, och mer än ofta kommer de från deras värsta fiende, paparazzin. Rapparen P.Diddy stämdes nyligen av en fotograf som hävdar att han attackerades av Diddys livvakter på en efterfest för BET Hip Hop Awards i Oktober. Mannen hävdar att han helt plötsligt blev påhoppad av Diddy och 4 okända livvakter då han tog bilder av kändisgäster på festen.

En säkerhetsvakt som arbetade på festen har bekräftat paparazzins story, men som alltid så kan man aldrig vara riktigt säker på om det hela är någon listig plott för pengar eller ett genuint obefogat påhopp. Hmm...

Dagens bloggare: Ellen!

Dagens bloggare: Ellen!

...I vårvädret!


Ellen!

Ellen!





Ellen är tjejen från Jönköping som tagit bloggvärlden med storm. Just nu har hon en av Sveriges största bloggar med ca 80.000 besökare i veckan och planerar inte att nöja sig med det. Här får du Ellens tips på vad du gör för att skaffa dig en riktigt stor blogg och så kan du läsa vad du absolut inte ska göra för att få bloggen att växa!

Hej Ellen, berätta lite om dig själv!
Jag heter Ellen och bor i Jönköping där jag går på IT-media linjen på Johnbauer gymnasiet. Jag är 17 år, fyller 18 detta året. Och om jag ska försöka beskriva mig själv kan jag säga att jag är alltid är glad och snäll, gillar att bjuda på mig själv och väldigt envis!

Du har blivit otroligt stor på så kort tid - hur gick det till?
Har väl egentligen alltid haft en hyfsat stor blogg med många läsare, men det här året har det gått super bra med bloggen, har varit med i intervjuer i tidningar här i Jönköping och jobbat med personer som kan. Kan nog inte peka ut exakt hur det gick till men jag tror på att vara sig själv och marknadsföring av sin blogg på t ex. google.

Om man verkligen vill satsa på sin blogg och få den att växa sig riktigt stor, vad är knepet - vad ska man göra?
Google! Haha, nej jag vet inte riktigt. Tror verkligen inte man ska hålla på att provocera det är "last year", alla fattar det och ingen orkar bry sig om dem bloggarna. Men sökoptimering har blivit väldigt populärt sen tror jag man ska vara sig själv och om man inte bara vill ha en vanlig blogg om sitt liv så ska man verkligen få fram vad det är man vill förmedla/visa.

Vilka är det som läser din blogg tror du, och varför gör dem det?
Jag tror det är flest tjejer mellan 12-25 faktiskt. Jag försöker anpassa bloggen lite efter vad jag själv skulle vilja se i en blogg och har valt det lite som målgrupp. Många tjejer gillar att läsa om mode, hälsa och skönhet.

I vad finner du inspiration till bloggen? 
Hm, i andra bloggar, mig själv och alla runt omkring skulle jag tro. Men oftast mig själv. 

Roligaste som hänt tack vare bloggen? Fick faktiskt ett jobb tack vare min blogg!

Vad ska du göra i sommar? I sommar ska jag resa runt mycket, både i Sverige och i världen. Sola, bada och umgås med vännerna. Grilla och festa på kvällarna, kommer bli en stört skön sommar!

Ålder: 17
Bor: Lite utanför Jönköping
Gör: Pluggar och lever livet. Och bloggar såklart!
Civilstatus: Singel, gillar det bäst så!
Intressen: Allt som har med mode, hälsa och skönhet att göra. Dansa och träffa vännerna!

Nämen hej där, Mr. & Mrs. Brand!

Nämen hej där, Mr. & Mrs. Brand!



















Vi antar att ryktena att det skulle vara trubbel i Brand-paradiset inte var sanna trots allt! Katy flög in till London igår för att vara Russell's dejt på Englandspremiären av Arthur och de såg kärare ut än någonsin på röda mattan! Kolla in bilderna i galleriet ovan!

KF: Hiss eller diss?

Är den verkligen så hemsk?
Kända fakta dissar Lady Gagas outfit men diggar låten "Judas" :D
(LADY GAGA INTE BLYG OM SINA HÄNG-PATTAR)





Halle Berry & Olivier Martinez är kära på riktigt!

Halle Berry & Olivier Martinez är kära på riktigt!







Skådespelarna Halle Berry och Olivier Martinez har tagit sitt förhållande till nästa nivå genom att bli röda mattan-polare! Förra veckan såg vi dem på välgörenhetsbalen Carousel of Hope, och i helgen rockade de röda mattan på Silver Rose Awards. Vi antar att det här betyder att deras förhållande är så mycket mer än bara en fling. Förutom deras omänskligt snygga utseenden, så verkar de faktiskt ha riktig kemi! Se bara hur de lekte runt framför
kamerorna!

Veckans bäst klädda kändisar!

9. Vi avgudade Selena Gomezs lilla lila juveltonade klänning som hon var på Justin Biebers filmpremiär i veckan. Vilket smart sätt att stå ut på röda mattan men fortfarande hålla det klassigt! Vi avgudade Selena Gomezs lilla lila juveltonade klänning som hon var på Justin Biebers filmpremiär i veckan. Vilket smart sätt att stå ut på röda mattan men fortfarande hålla det klassigt!
8. Vi tycker att denna djurmönstrade klänning från Roberto Cavalli som Miley Cyrus bar på Grammy Awards verkligen funkade för henne! Den är sexig utan att se billig ut och trendig utan att ge modeslavs-vibbar.
Vi tycker att denna djurmönstrade klänning från Roberto Cavalli som Miley Cyrusbar på Grammy Awards verkligen funkade för henne! Den är sexig utan att se billig ut och trendig utan att ge modeslavs-vibbar.
7. Kardashiansystrarna Kim Kardashian och Kourtney Kardashian visar hur man på bästa sätt anpassar en trend för sin kroppstyp! Bra jobbat tjejer!
Kardashiansystrarna Kim Kardashian och Kourtney Kardashian visar hur man på bästa sätt anpassar en trend för sin kroppstyp! Bra jobbat tjejer!
6. Emma Watson har burit denna jacka från Burberry förut och hamnat på vår bäst klädda lista, och när vi såg henne bära den igen på BAFTA Awards i helgen, så dog vi åter igen! Den gjordes speciellt för henne, den lyckoosten!
Emma Watson har burit denna jacka från Burberry förut och hamnat på vår bäst klädda lista, och när vi såg henne bära den igen på BAFTA Awards i helgen, så dog vi åter igen! Den gjordes speciellt för henne, den lyckoosten!
5. Jessica Alba var underbarare än vi sett henne på öänge i denna klarblåa klänning från Versace, etniska halsband och söta flätade hår på BAFTA Awards. Välkommen tillbaka till stylista-status Jessica!
Jessica Alba var underbarare än vi sett henne på öänge i denna klarblåa klänning från Versace, etniska halsband och söta flätade hår på BAFTA Awards. Välkommen tillbaka till stylista-status Jessica!
4. Vi är så glada att Jennifer Hudson inte har tappat alla sina sexiga kurvor efter att hon gått ner så mycket i vikt på sistone. Hon ser fantastisk ut i denna mönstrade tajta bandageklänningen, tycker ni inte?! Det gör vi!
Vi är så glada att Jennifer Hudson inte har tappat alla sina sexiga kurvor efter att hon gått ner så mycket i vikt på sistone. Hon ser fantastisk ut i denna mönstrade tajta bandageklänningen, tycker ni inte?! Det gör vi!
3. Charlotte Kemp är en boho-drottning och denna söta blommönstrade vintageklänning är en het look inför Vår/Sommar. Hon får det att se enkelt ut, så chic som hon är!
Charlotte Kemp är en boho-drottning och denna söta blommönstrade vintageklänning är en het look inför Vår/Sommar. Hon får det att se enkelt ut, så chic som hon är!
2. Nicole Kidman imponerar på röda mattan igen, yay! Självklart så tog det en het klänning från Jean Paul Gaultiers runway för att hon skulle lyckas! Vi älskar denna klänning, seriöst!
Nicole Kidman imponerar på röda mattan igen, yay! Självklart så tog det en het klänning från Jean Paul Gaultiers runway för att hon skulle lyckas! Vi älskar denna klänning, seriöst!
1. Stora applåder till Kelly Osbourne för att hon lyckades göra om en vanlig gata till en fullfjädrad catwalk! Hon klär sig perfekt för sin kroppstyp på sistone och vi älskar hur hon kombinera söta flickiga plagg med tuffare kläder. Hon är en sådan inspiration!
Stora applåder till Kelly Osbourne för att hon lyckades göra om en vanlig gata till en fullfjädrad catwalk! Hon klär sig perfekt för sin kroppstyp på sistone och vi älskar hur hon kombinera söta flickiga plagg med tuffare kläder. Hon är en sådan inspiration!

Pixie Geldof: Fortfarande Londons hetaste Fashionista?!

Pixie Geldof: Fortfarande Londons hetaste Fashionista?!

Inte så het längre!
















Kladdigt!

Kladdigt!

Bildbyrå: WENN.com
Det här är bilder tagna på Pixie som njuter av vårsolen i London Park idag. Allt vi kan säga är att det är tur att hon är blond igen och att den där hemska orangea färgen är väck! Men, ser hon verkligen fortfarande ut som Londons mest utstående unga? Hm...hon ser lite tråkig ut tycker vi. Vi är redo för någon ny, någon som är lite mer samlad och fräsch!

Gud vad man blir avis!!!!!!!!!!!!!!!

Någon kommer aldrig att tvätta den handen igen....

KF Tipsar:

Du har väl inte missat den den heta tv serien Vampire diaries??
Fredagar kl.20:00 eller kolla på de senaste avsnitten på www.tv6.se.
Du vill väl inte vara den ända som inte sett VAMPIRE DIARIES?!?!

Lägg märke till sexiga Ian Somerhalder på höger sida av Nina Dobrev <3<3<3

Från då till nu - Leighton Meester

Längesedan!

Längesedan!
Early years, and shes blonde!

Early years, and shes blonde!


I enkelt jeans och linne.

I enkelt jeans och linne.
Det där leendet känner vi igen!

Det där leendet känner vi igen!




Vacker!

Vacker!


På inspelningen av Gossip Girl!

På inspelningen av Gossip Girl!


Det här hennes stil idag!

Det här hennes stil idag!






Oops.

Oops.
Så ska det se ut Leighton!

Så ska det se ut Leighton!
En solbränd Leighton...

En solbränd Leighton...
I en väldigt gammal scen av Entourage....

I en väldigt gammal scen av Entourage....

Bildbyrå: WENN.com
Hon har gått från en oskyldig blyg liten flicka med gästroller i serier som Entorurage till den stora fashionistan hon är idag med en huvudroll i den gigantiskt populära serien Gossip Girl. Här kan du följa med på hennes resa från de första åren - allt från hårfärg till stil har förändrats!

Vanessa Hudgens: Från miss perfekt till motsatsen!

Vanessa Hudgens: Från miss perfekt till motsatsen!

Det där perfekta leendet känner vi igen.

Det där perfekta leendet känner vi igen.


Sött och perfekt.

Sött och perfekt.
Guldskimmer och ett städat utseende.

Guldskimmer och ett städat utseende.




Hennes nya stil!

Hennes nya stil!
Hippistyle

Hippistyle
Oj då!
Bildbyrå: WENN.com

Oj då!
Vanessa Hudgens gjorde en snabb vändning från glänsande gyllene klänningar och Ldb's med perfekt lagt hår till en vild och okontrollerad hippie stil. Vi gillar att hon vågar utveckla sin stil och inte ser otroligt perfekt hela tiden, du passar i rufsigt hår du Vanessa - men till en viss gräns. Vi vet att du är trött på att sedd som en liten flicka, men vi hoppas bara att hennes nya vanor kommer att stanna här och att hon stannar vid att bara inte bry sig om att borsta håret då och då. Vanessa, gör inte något dumt bara för att bevisa att du inte är Disney längre...

Heta dagar (Olalaa)

Orlando Bloom. 13 januari 1977.
Taylor Daniel Lautner 11 februari 1992

Justin Bieber 1 mars 1994.

Zach Braff 6 april 1975

Robert Pattinson 13 maj 1985

Johnny Depp 9 juni 1963

Paul Wesley 23 juli 1982

15 augusti 1972 Ben Affleck

Nick Jonas 16 september 1992


Zac Efron 18 oktober 1987

P.Diddy 4 november 1969

Ian Somerhalder 8 december 1987


Carolina Gynning nedpackad i lastbil - på väg till skåne!

Vad tycker du om Carros konst?
Vad tycker du om Carros konst?
Vi önskar henne lycka till på utställningen!
Vi önskar henne lycka till på utställningen!
Just nu ligger Carolina Gynning i en lastbil på väg till Skåne. Ja i alla fall om man ska tro att hennes konst är en del av henne och att hon lägger sin själ i dem - för nu är alla hennes tavlor nedpackade och på väg till Ystad i en långtradare. I helgen har Carro nämligen en utställning där - precis som hon haft förut. Vi tror att det kommer bli väldigt lyckat - hon blev trots allt miljonär på sina tavlor!

"Nu ska jag till kontoret och få alla mina målningar inramade och klara, sedan kommer en ny lastbil som ska köra dem ner till Ystad Ystad Saltsjöbad." Skriver hon på sin blogg!

6 olika sätt att bära en kjol på!

Den fina sättet! Selena Gomez i en vacker outfit. Om du bär en kort kjol, se till att inte bara för lite upptill för att undvika att visa för mycket hud. Selena valde något mitt emellan med den här halvt genomskinliga toppen.
Den fina sättet! Selena Gomez i en vacker outfit. Om du bär en kort kjol, se till att inte bara för lite upptill för att undvika att visa för mycket hud. Selena valde något mitt emellan med den här halvt genomskinliga toppen.
Boho-sättet! Villdu bära den långa kjolen som är riktigt het nu till sommaren som Vanessa Hudgens gör? Stoppa in ett löst linne i kjolen och addera en störra väska och du är klar!
Boho-sättet! Villdu bära den långa kjolen som är riktigt het nu till sommaren somVanessa Hudgens gör? Stoppa in ett löst linne i kjolen och addera en störra väska och du är klar!
Det stilrena sättet! Kim Kardashian bär kjolen på ett elegant vis med grå klackar vit blus/topp och ett bälte och en kuvertväska i samma jordnära toner.
Det stilrena sättet! Kim Kardashian bär kjolen på ett elegant vis med grå klackar vit blus/topp och ett bälte och en kuvertväska i samma jordnära toner.
Det coola sättet! Eliza Doolittle bär sin röda kjol med sneakers, en magtröja och en färgsprakande väska!
Det coola sättet! Eliza Doolittle bär sin röda kjol med sneakers, en magtröja och en färgsprakande väska!
Det söta sättet! Terri Seymour väljer en pastellfärgad kjol med en långärmad tröja för att verkligen göra Tingeling.looken komplett!
Det söta sättet! Terri Seymour väljer en pastellfärgad kjol med en långärmad tröja för att verkligen göra Tingeling.looken komplett!
Fel sätt! Nej tack! Bär aldrig, under några omständigheter de här fisknätsstrumpbyxorna med kjol, och vart kom det galnsiga bältet ifrån med glasögon och hatten blir det bara en sådan hemsk röra Jordan!
Fel sätt! Nej tack! Bär aldrig, under några omständigheter de här fisknätsstrumpbyxorna med kjol, och vart kom det galnsiga bältet ifrån med glasögon och hatten blir det bara en sådan hemsk röra Jordan!

Välkommen till min nya blogg


Gjorde Candice Swanepoel något förbjudet med Zac Efron?!

Gjorde Candice Swanepoel något förbjudet med Zac Efron?!
Oj då!
In front of his friends? Really?! In front of his friends? Really?!
Om ryktet stämmer så gråter inte Zac Efron direkt över uppbrottet med Vanessa Hudgens och Victoria Secret ängeln Candice Swanepoel behöver ta reda på vilka som är hennes riktiga vänner! Någon väldigt nära henne har nämligen precis skvallrat om det bästa vi hört på hur länge som helst!

Så här ligger det till: Candice och Zac möttes på Roxbury nyligen och efter ett par drinkar och småprat tillsammans förlyttade de sig till Vip-rummet och låt säga så här, Candice gick ner på sina knän för honom. Inför hans vönner!!! Det är väldigt chockerande! Tror du på det?!

Kända fakta avslöjar kändisars rätta jag, UTAN SMINK!!!

Varning!! Kan vara föör hemskt för känsliga tittare :s
OMG! Jag skulle satsa på
smink :/
Lady gaga, känner knappt igen henne :OO
Christina, du börjar skrämma mig!!!
Inte så farligt men håll dig till sminket gumman ;)
Hon ler iallafall på båda bilderna... (Som om det skulle hjälpa :P)
Har hon mustash?!?!?!
Julia Roberts, sminka dig nu du skrämmer ju barnen!

OMG!!! Beyonce sparkar sin pappa!

Beyonce sparkar sin pappa!








Bildbyrå: WENN.com
Senaste nytt! Beyonces pappa Mathew Knowles, som har varit hennes manager under hela hennes karriär, har precis blivit sparkad! Beyonce meddelade idag att hon och hennes pappa nu har separerat på alla affärsnivåer, men hon säger att han självklart fortfarande är hennes pappa livet ut. Vi tror definitivt att det har något att göra med hennes föräldrars skilsmässa.Beyonces mamma är alltid vid hennes sida och vi antar att efter skilsmässan så är de två föräldrarna inte speciellt sugna på att arbeta ihop längre. Beyonce har uppenbarligen valt sida! Vem kommer att bli hennes nästa manager? Intressant... (Popeater)

Brooke Mueller tillbaka på rehab Charlie vill ha vårdnaden om barnen!

Brooke Mueller tillbaka på rehab - Charlie vill ha vårdnaden om barnen!

Den ena värre än den andra...






Galna männiksor - Varföe skaffade de sig ens barn...

Galna männiksor - Varför skaffade de sig ens barn...

Bildbyrå: WENN.com

Victoria Justice får modedrömmar att bli verklighet!

Victoria Justice får modedrömmar att bli verklighet!

Too cute!
Vi älskar hennes skor!

Jag älskar hennes skor!
Åh!

Åh!
Lyckliga Ariel vann Max Azria balutstyrsel!

Lyckliga Ariel vann Max Azria balutstyrsel!



Har du drömt om att bära designersmycken från modehus som Max Azria till din bal? Tja,Victoria Justice skulle kunna få det att hända för dig! Igår gjorde hon just det i en butik på Westfield gallerian i Los Angeles och titta bara vad den här tjejen fick ta med sig hem! Wow!

Lika som bär!


RSS 2.0